Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csodajárgány

Menő kisbusz, virágokkal és egyéb mintákkal díszítve.
Súlya: 2,6 tonna
Végsebessége: 140 kilométer/óra
Kellékei: mindenféle hipermodern kütyü, például radar, fémdetektor, hidraulikus lopásgátló, lasszó, térképek… és elengedhetetlen finomságok Scoobynak.

A Csodajárgányt Diána édesapja vásárolta a Rejtély Rt.-nek. A banda rögtön fölszerelte különféle hasznos eszközökkel, amelyek mind a szellemek, szörnyek és más szélhámosok leleplezéséhez és elfogásához szükségesek. A kipingálásáról Bozont és Scooby gondoskodott… Nagyon pöpec verdává varázsolták, nem igaz?

A Csodajárgány alapvető fontosságú a Rejtély Rt. számára! A bűntények helyszínére fuvarozza csapatot, és egyben a rejtélyek megoldásához szükséges összes eszköz tárhelyéül is szolgál. A Csodajárgány csomagterének hátsó részét sötétkamraként is lehet használni.

Rejtély Rt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kla18@citromail.hu

(sylvime, 2016.08.02 22:12)

És. Még. Zöld. Is.

Kérés

(TREF, 2009.05.30 17:11)

Kedves TREF!
Létszives írd már meg nekünk kicsit részletesebben az igazi történetét a Csodajárgánynak!
Előre is köszönjük!
El ne felejtsd! a titokbusz2@freemail.hu -ra küldd el!

Hülyeséget is tudnak írni egyesek?

(TREF, 2009.04.26 12:34)

Figyelj, ez rossz leírás. A magyar Scooby Doo magazinosok ezt találták ki, se az eretedi története (amit a "Csodajárgány, mint a sárkány" című részben lehetett látni) hogy a Csodakölykök nevű zenekaré volt eredetileg, aztán eladták a bandának. Fred pirosra akarta festeni, de mégis hagyta úgy, ahogy a "virág" logójú Csodakölyköknek festették. Ezután felszerelte Fred egy csomó kütyüvel.

Jani

(Ádám, 2009.03.09 11:09)

na idefigyelj most időjárást nézek. amnúgy naon király a honlapod!!!